VCDC CONTEST | 10 years ON _


Μην ξεχάσεις να στείλεις και τη δική σου συμμετοχή, ως την Κυριακή_



Η ιδέα του VCDC γεννήθηκε πριν 10 χρόνια από μια ομάδα-παρέα συναδέλφων σχεδιαστών και μη. Τo vcdc αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων. Έτσι λοιπόν, με μια μικρή αλλά φιλόδοξη προσπάθεια υλοποιείται αρχικά μέσα από ένα ανοικτό, δημοκρατικό, μη κερδοσκοπικό φόρουμ, το οποίο έχει σκοπό να δώσει την δυνατότητα έκφρασης σε κάθε σκεπτόμενο σχεδιαστή, να αποτελέσει πεδίο γόνιμου και θετικού προβληματισμού στα θέματα γύρω από το design, να σταθεί αρωγός δίπλα στον νέο επαγγελματία με απαντήσεις πάνω σε θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα και να ενημερώσει για τα επαγγελματικά θέματα και νέα που αφορούν όλους μας. Κυρίως όμως και περισσότερο απ΄όλα, προκύπτει από την αγάπη μας για το χώρο της δημιουργίας και την ίδια την ανθρώπινη επικοινωνία, την οποία όλοι μας υπηρετούμε σαν σχεδιαστές.
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους έσας που γίνατε μέλη αυτής της δημιουργικής οικογένειας, που μοιράζεστε όλοι μαζί και προσφέρετε τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τις απόψεις σας όλα αυτά τα χρόνια σας προσκαλούμε να συμμετέχέτε στον διαγωνισμό που οργανώσαμε για εσάς με στόχο να σχεδιάσουμε και να προβάλουμε την “Οπτική Επικοινωνία”. 
VCDC CONTEST | 10 years ON!
Το Visual Communication Designers' Club, με αφορμή λοιπόν τα 10 χρόνια από την Ίδρυσή του, διεξάγει διαγωνισμό σχεδίασης αφίσας διαστάσεων 50x70cm με θέμα: "Οπτική Επικοινωνία". Το θέμα δημιουργήθηκε με στόχο ο κάθε σχεδιαστής να αποδόσει ελεύθερα αυτό που είναι το επάγγελμά μας, μέσα από τη δική του ματιά. Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή του λογοτύπου του VCDC.GR σε κάποιο μέρος της αφίσας συνοδευόμενο από την εξής φράση: "10 χρόνια VCDC | Οπτική Επικοινωνία". 
Δώρα Διαγωνισμού!
1ος νικητής
- Δωροεπιταγή αξίας 500€ από την Parachute fonts
- Δωροεπιταγή αξίας 300€ από την kartomania.gr
- Δωροεπιταγή αξίας 100€ από την konkarda.gr (η οποία περιλαμβάνει 3 κουπονια εξαργύρωσης: 1 κουπονι των 50€, 1 κουπονι των 30€ και 1 κουπονι των 20€)
- 5 κατάλογοι ΕΒΓΕ από +Design
- 1 συλλεκτικό poster μεταξοτυπίας, 50x70cm από Tind Silkscreen
- 1 γραμματοσειρά από την fonts.gr
2ος νικητής
- 1000 κάρτες από την kartomania.gr (βάσει προδιαγραφών της εταιρίας) 
- 3 κατάλογοι ΕΒΓΕ από +Design
- Δωροεπιταγή αξίας 60€ από την konkarda.gr (η οποία περιλαμβάνει 2 κουπονια εξαργύρωσης: 1 κουπονι των 40€ και 1 κουπονι των 20€)
- 1 συλλεκτικό poster μεταξοτυπίας, 50x70cm από Tind Silkscreen
- 1 γραμματοσειρά από την fonts.gr
3ος νικητής
- 1000 κάρτες από kartomania.gr (βάσει προδιαγραφών της εταιρίας) 
- 3 κατάλογοι ΕΒΓΕ από +Design
- Δωροεπιταγή αξίας 30€ από την konkarda.gr 
- 1 συλλεκτικό poster μεταξοτυπίας, 50x70cm από Tind Silkscreen
- 1 γραμματοσειρά από την fonts.gr
Χορηγοί διαγωνισμού:
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
1. Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο διάστασης 50x70cm (+ 5mm ξάκρισμα).
2. Format/ Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να το στείλετε σε ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format .eps ή .psd και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg.
3. Κάθε μέλος μπορεί να στείλει έως και δύο συμμετοχές.
Διαδικασία Υποβολής Συμμετοχών:
Η υποβολή των προτάσεων ξεκινά την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014. Οι συμμετοχές θα αποσταλούν ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: admin@vcdc.gr
Το e-mail, θα πρέπει να περιλαμβάνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα εξής στοιχεία:
- στο θέμα να αναγράφεται ο τίτλος: 10 χρόνια VCDC
- το όνομα και το επώνυμό σας
- το nickname σας στο forum
- τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας, σε περίπτωση που είστε ένας από τους νικητές/τυχερούς
Οι συμμετοχές οι οποίες ΔΕΝ έχουν όλα τα στοιχεία τους συμπληρωμένα ΔΕΝ θα λαμβάνονται υπόψιν.
Κριτική Επιτροπή:
Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από 6 μέλη της Διαχειριστικής Ομάδας του VCDC.
Όροι διαγωνισμού:
Ο νικητής παραχωρεί το δικαίωμα της ελεύθερης χρήση της αφίσας του που διακρίθηκε (με την υπογραφή του δημιουργού) σε όλα τα social media, ψηφιακή εκτύπωση κατά βούληση από όποιον έχει τη δυνατότητα και ανάρτηση σε κεντρικά σημεία των κατά τόπων κεντρικών αγορών σε όλη την Ελλάδα. Οι δωροεπιταγές εξαργυρώνονται αποκλειστικά με προϊόντα της κάθε εταιρίας που τις προσφέρει. Οι δωροεπιταγές και τα δώρα δεν ανταλάσσονται με χρήματα. Οι αγορές θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τις αναγραφόμενες τιμές των δωρωεπιταγών. Τα δώρα παραλαμβάνονται κατόπιν απευθείας συνενόησης των νικητών με τους χορηγούς μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που μας υποστήριξαν. Τα δώρα μας ξεπερνάνε τις 2.000ευρώ και σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το VCDC στη διεύθυνση admin@vcdc.gr

Πηγή : http://www.vcdc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: